Testamente- og ægtepagter

Ved at oprette et testamente, kan du bestemme, hvordan arven efter dig skal fordeles. Du kan både bestemme, hvor stor en del af arven, der skal tilfalde bestemte personer og hvordan de enkelte aktiver skal fordeles. Du kan også bestemme, om arven skal være dine arvingers særeje og hvordan arven skal fordeles, hvis en af dine arvinger afgår ved døden før dig. Mulighederne er mange.

Hvis du ikke opretter et testamente, bliver arven fordelt efter reglerne i arveloven.

Hvis du ønsker at oprette et testamente, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg tilbyder altid, at du kan komme til et møde på mit kontor, hvor vi gennemgår dine ønsker og hvor jeg rådgiver dig om dine muligheder. Efter mødet udarbejder jeg et udkast til testamente, som du får til gennemsyn. Når du er tilfreds med testamentets indhold, får du vejledning om underskrivelse hos notaren.

Jeg yder professionel rådgivning og tilbyder rimelige priser.

Ægtepagt

I forbindelse med indgåelse af ægteskab eller senere under ægteskabet, kan det være fornuftigt at oprette en ægtepagt. Ved ægtepagt kan I bl.a. aftale, at der skal være fuldstændigt særeje i ægteskabet eller måske kombinationssæreje. Særejet kan også omfatte bestemte aktiver eller måske aftrappes over en periode. Mulighederne for at tilpasse en ægtepagt efter Jeres ønsker og behov er mange. En ægtepagt kan kombineres med oprettelsen af et testamente.

En ægtepagt skal tinglyses i Personbogen for at være gyldig. Det koster et tinglysningsgebyr på 1.660 kr.

Skal vi tage en snak om, hvad jeg kan gøre for dig?

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.